Pentru părinţi poate fi uneori un chin achiziţionarea jucăriilor pentru cei mici. În primul rând, aceştia se plictisesc rapid de jucării – după câteva utilizări vor rămâne într-un colţ al camerei, uitate. În al doilea rând, părinţii trebuie să fie atenţi asupra calităţii acestora – să nu prezinte piese detaşabile ce pot fi înghiţite sau detalii ce pot răni copiii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În ajutorul părinţilor ce nu ştiu ce jucării să mai achiziţioneze pentru copilaşi vine Alinut.ro. Magazin dedicat copiilor energici şi jucăuşi, Alinut are un portoliu vast de articole şi jucării pentru aceştia. Părinţii pot achiziţiona articole şi jucării atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mai mari.

În aceeaşi ordine de idei, pentru că micuţii iubesc atunci când camera lor este decorată cu tot felul de accesorii inedite, părinţii se pot inspira din categoria camera copilului în acest sens. Igiena şi siguranţa sunt şi ele extrem de importante, de aceea Alinut a pregătit o gamă separată cu tot felul de articole pentru igiena acestora, dar şi pentru creşterea în siguranţă.

Siguranţa celor mici în atenţia proaspeţilor părinţi

Magazinul online cu articole pentru copii Alinut.ro este un aliat de bază al părinţilor. Mai ales cei care sunt proaspeţi părinţi au nevoie de un ajutor ce vine cu produse şi articole inedite pentru siguranţa şi confortul micuţilor. De exemplu, cei ce călătoresc împreună cu copilul, au nevoie de un scaun auto perfect pentru acesta.

Gama de scaune auto este vastă, iar părinţii, în funcţie de vârsta şi greutatea copilului, pot face achiziţia corectă. Acestea sunt prevăzute cu centuri de siguranţă, moi, ce nu incomodează. Husele şi perniţele sunt lavabile, aşa că scaunul auto poate arăta impecabil oricând. Toate sub certificarea calităţii, sunt de nelipsit într-o familie ce are un nou membru. Somnul micuţului va fi mai dulce, mai profund, dar şi liniştit datorită saltelelor şi perniţelor ce nu permit simţirea şocurilor de către cel mic.

Jucăriile copiilor - cu cât sunt mai multe, cu atât mai bine

Părinţii ştiu deja cât de repede se plictisesc copiii de jucării. Chiar dacă au cutii pline cu jucării, tot îşi doresc una nouă atunci când merg la cumpărături. Chiar dacă de obicei aceştia au tendinţa de a le desface şi a vedea ce se află în interiorul său, părinţii trebuie să aibă în vedere acest lucru - să achiziţioneze jucării ce nu pot fi demontate uşor pentru a nu reprezenta un pericol.

Chiar dacă unii copii iubesc ploaia, aceasta le strică activităţile pe care obişnuiesc să le facă în aer liber. Astfel, aceştia trebuie să îşi desfăşoare jocurile în casă. Părinţii pot achiziţiona de pe Alinut.ro o multitudine de jucării pentru cei mici. De exemplu, cuburile - jucării clasice, dar care sunt încă extrem de îndrăgite. Aceştia se pot simţi adevăraţi meşteri construind tot felul de clădiri şi fortăreţe. Părinţii se pot simţi şi ei copii luând parte la jocurile şi povestea construită de aceştia.

Pentru zilele de vară cu mult soare, părinţii se pot orienta către achiziţia de saltele gonflabile Happy Hop. Astfel, împreună cu prietenii săi, micuţul se poate distra pe cinste, ţopăind pe o saltea gonflabilă.

Cele de pe Alinut.ro se prezintă în diverse modele. Unele simple, altele cu loc de joacă cu bile, tobogan şi chiar tobogan cu apă. Având în vedere că unele zile de vară au temperaturi extrem de ridicate, este indicată poziţionarea acestor saltele la umbră, astfel încât copiii nici să nu simtă ce temperatură ridicată este în jur.

Se pot juca non-stop deoarece saltelele sunt conectate în permanenţă la un compresor de aer. Calitatea deosebită a materialului şi plasa de siguranţă din dotarea acestuia asigură protecţie maximă pentru micuţi.

În funcţie de vârstă, dar şi de numărul copiilor, se poate face achiziţia corectă. De exemplu, salteaua gonflabilă cu turnuri îi va face pe micuţi să se simtă adevăraţi prinţi şi prinţese. Vor crea jocuri şi piese de teatru diverse în cadrul acestora, spre divertismentul propriu şi cel al părinţilor. Totodată, în zilele toride, toboganul cu apă este parcul de distracţii gratuit, ideal. Cu siguranţă se vor despărţi cu greu de salteaua gonflabilă seara când trebuie să meargă la culcare.

Părinţii interesaţi de achiziţii ce surprind aşteptările copiilor, dar le şi antrenează dorinţa de activităţi diverse pot accesa chiar acum www.alinut.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.