Actorul american Cuba Gooding Jr. va fi judecat în septembrie pentru "atingeri nesolicitate", un tribunal din New York respingându-i cererea de abandonare a acţiunii judiciare împotriva sa, scrie AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Născut la New York, premiat cu Oscar pentru "cel mai bun rol secundar" în 1997 pentru interpretarea sa din filmul "Jerry Maguire", Cuba Gooding Jr a fost acuzat că i-a atins sânii unei femei într-un bar din Manhattan, în luna iunie. 

Cuba Gooding Jr. a negat acuzaţiile şi avocaţii săi asigură faptul că imaginile de pe camerele de supraveghere din bar arată clar că actorul nu este vinovat. Dar judecătoarea Phyllis Chu, de la Curtea Penală din New York a respins miercuri cererea de neurmărire penală. 

"Tribunalul estimează că acuzatul nu a prezentat motive convingătoare pentru a justifica abandonarea acţiunii judiciare împotriva sa", a declarat judecătoarea într-o decizie scrisă. Procesul ar trebui să înceapă pe 3 septembrie. 

Delictul de atingere nesolicitat este pasibil cu închisoare de un an, potrivit legii statului New York. 

Cuba Gooding Jr., în vârstă de 51 de ani, s-a făcut remarcat cu filmul "Boyz'n the Hood" (1991). Recent, el l-a interpretat pe O.J. Simpson în miniseria "American Crime Story". 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.