Tehnicianul Sebastian Moga a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că partida cu Politehnica Iaşi va fi dificilă, dar dinamoviştii sunt pregătiţi şi speră să facă un joc bun. El a menţionat că jucătorii au mai multă încredere în ei după victoria din etapa trecută.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ne aşteaptă un meci dificil, împotriva unei echipe care are un start de campionat foarte bun, bine organizată, cu cea mai bună apărare după primele patru jocuri, dar băieţii sunt pregătiţi şi să sperăm că o să facem un joc bun. Mergem să câştigăm. Din păcate avem în continuare jucători accidentaţi, sunt cinci jucători accidentaţi. Sunt slabe şanse să revină unul sau doi jucători, vedem la antrenamentul de astăzi, în funcţie de ce va spune doctorul. Jucătorii sunt receptivi, înţeleg că este Dinamo, înţeleg ce se cere de la Dinamo. Au mai multă încredere în ei după rezultatul din etapa trecută”, a spus Moga.

În ceea ce îl priveşte pe principalul Eugen Neagoe, el a spus că a fost prezent la antrenamentul de miercuri şi a discutat cu jucătorii. “Vorbim zilnic, chiar şi ieri a fost la antrenament, a intrat puţin şi pe teren, că nu se poate abţine, la partea tactică, a vorbit puţin şi cu băieţii, ce le cere, ce le cerem pentru acest meci. Este puternic. Chiar glumeam cu el, i-am spus că acum este nou-nouţ, zero kilometri, ca la maşină, dar trebuie să mai treacă o perioadă. O perioadă mai scurtă probabil, o săptămână, două săptămâni, când o să revină. Eugen nu poate să trăiască fără fotbal, nu poate să stea departe de fotbal. Am încredere că o să revină mult mai puternic”.

Dinamo va întâlni Politehnica Iaşi, vineri, în deplasare, de la ora 21.00, în etapa a cincea a Ligii I. În etapa a patra, dinamoviştii s-au impus cu scorul de 4-2 în faţa echipei Academica Clinceni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.