Rochiile sunt articolele vestimentare care nu lipsesc din garderoba niciunei femei. Este de la sine înţeles că numărul acestora nu este suficient. De aceea, pasionatele de fashion îşi fac stocul de răbdare şi pornesc la cumpărături. Fiind o emblemă a sezonului călduros, rochiile regăsite în magazine şi e-shop-uri de profil şi-au completat deja catalogele cu o gamă diversă de modele, croiuri, stiluri şi culori, astfel încât vină în ajutorul cerinţelor publicului larg.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În ultimul timp, magazinele online au urcat în căutări, profitul fiind unul pe măsură. Acest aspect este rezultatul avantajelor numeroase prezentate de shopping-ul online. Un punct de reper pentru cele care îşi doresc o actualizare a garderobei este regăsit pe Prettymoda.ro.

În cele ce urmează vor fi specificate modele de rochii ce au captat atenţia unui public feminin variat. Produsele se regăsesc în diverse mărimi şi stiluri, fiind un site ce provoacă inspiraţia şi creativitatea. Alegerea stilului vestimentar, în cele din urmă, poate fi considerată o artă.

Rochiile cămaşă

Aceste modele sunt la fel de comode precum sună denumirea. Prezintă avantajul versatilităţii pe toate planurile. În primul rând, o astfel de rochie se poate încadra cu succes în ţinutele pentru birou, dar, în acelaşi timp se pot pune în bagajul de vacanţă. Sunt ideale pentru ieşirile pe plajă şi nu numai.

Rochiile cu umerii la vedere

Temperaturile excesive din sezonul estival sunt deseori obositoare. Modele de rochii ce lasă umerii la vedere sunt apreciate şi se regăsesc în topul favoritelor. Acest aspect revine din faptul că sunt confecţionate din materiale vaporoase ce lasă pielea să respire. Mai mult decât atât, se pot asorta cu modele variate de sandale. Cu siguranţă o astfel de ţinută va atrage priviri admirative cu orice ocazie.

Rochiile maxi

Rochiile maxi nu vor rămâne neobservate în aglomeraţia oraşului. Majoritatea prezintă acel artificiu de stil şi anume imprimeurile florale. Fie că sunt modele de imprimeuri discrete sau în mărimi mari, acestea par a fi o modă atemporală. Nuanţele care se pretează acestor rochii sunt cele deschise la culoare. În schimb, pentru pasionatele culorilor închise, aceste rochii pot fi purtate seara la petrecerile de tipul Cocktail Bar.

Rochiile scurte

Dimensiunea rochiei trebuie să fie aleasă în primul rând în funcţie de siluetă şi de aspectul picioarelor. Ca o menţiune, pentru cele care nu au reuşit să se bronzeze la mare, se poate alege varianta unui solar.

Dacă rochiile alese au dimensiuni până la genunchi sau chiar deasupra acestuia, nuanţa picioarelor trebuie să fie uşor bronzată. Efectul vizual este inedit. Când vine vorba despre croi, preferatele sunt cele cloşate. De ce stilul cloş? Ei bine, acesta este potrivit indiferent de siluetă.

Cât despre accesorizare trebuie menţionat faptul că aspectul final este recomandat să fie echilibrat. Prin urmare, dacă imprimeurile rochiei sunt de dimensiuni mari, atunci bijuteriile şi sandalele trebuie să fie în stilul minimalist. Acest lucru denotă bunul gust în ceea ce priveşte regulile generale ale modei.

Aceste modele şi multe alte variante se regasesc în catalogul de pe Prettymoda.ro împreună cu detalii ce ţin de preţuri şi modalităţi de livrare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.