Pe drumul evoluţiei în mai toate domeniile de activitate ne aşteptăm să fie totul simplificat. În ceea ce priveşte administrarea unei asociaţii de proprietari există se pare o soluţie mai modernă, reprezentată de firme specializate. În Braşov spre exemplu Digital Property demonstrează ce înseamnă o administrare profesionistă şi transparentă. Autorizată de primărie, firma în cauză propune servicii complexe şi variate, ce acoperă toate aspectele ce ţin de activitatea unei asociaţii de proprietari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cine este Digital Property

Firma în cauză activează în Braşov şi este un exemplu rar despre ce presupune lista de servicii de administrare asociatii de proprietari Brasov. Este vorba de servicii moderne, adaptate stilului de actualitate, ca o alternativă la cele clasice – spre exemplu introducerea avizierului online, metode de plată moderne, aplicaţie dedicată. Se simţea nevoia şi în acest sector de o schimbare, aşadar Digital Property a devenit în scurt timp o demonstraţie a ceea ce înseamnă modernul în slujba omului de asemenea modern, despre ce înseamnă servicii premium de administrare.

Concret, serviciile puse la dispoziţie de Digital Property se referă la partea contabilă, tehnică, la casierie şi avizier online. Practic, sunt totalul de aspecte de care o asociaţie de proprietari se ocupă. Cel puţin în teorie, ştim despre ce este vorba, dar să distingem mai degrabă ce diferenţă face o firmă precum Digital Property, ce abordare are şi cât de mult ajută:

Calcularea cotelor la întreţinere este o misiune realizată uşor, practic şi eficient printr-un program specializat. Totodată, există o evidenţă strictă despre consumul de apă, caldă şi rece, cea a penalităţilor. Aceeaşi firmă se ocupă şi de registrul de casă şi răspunde de emiterea fişelor de penalităţi aferente fiecărui apartament, ca urmare a cererii din partea comitetului executiv.

Din punct de vedere tehnic ţine mai mult de confortul proprietarilor ce aparţin de o asociaţie de proprietari. Astfel, Digital Property îşi asumă să verifice starea clădirilor, a ascensoarelor unde este cazul, a instalaţiei electrice şi a subsolurilor sau a altor spaţii ce ţine de un bloc. În cazul unor lucrări va menţine legătura cu echipa de muncitori, va superviza şi se va asigura că totul decurge aşa cum a fost stabilit. Nu doar că afişează lunar listele de cheltuieli, ci va fi şi liat între asociaţie şi proprietarii de imobile.

Nu în cele din urmă, trebuie să amintim despre serviciul de administrare contabila asociatii de proprietari Brasov. Încasările, gestionarea de cheltuieli întră în responsabilitatea firmei precizate. Cât despre posibilitatea proprietarilor de a plăti sunt puse la dispoziţie mai multe metode – prin casierie sau prin intermerdiul unei aplicaţii ori transfer bancar.

Ce este avizierul online

Un concept nou despre care auzim tot la Digital Property se referă la avizierul online, cel care ar permite se pare ca fiecare proprietar în parte să poate vizualiza situaţia plăţilor, consumului, oricând. Prin intermediul acesteia se pot introduce indecşii contoarelor de apă sau se pot realiza plăţi, se pot înainta cereri cum ar fi aceea de a modifica numărul de persoane declarate că locuiesc într-un imobil.

Altfel spus, avizierul online este un portal ce facilitează accesul la informaţii relevante, lunar, pentru fiecare proprietar, permiţând aşadar ca acesta să nu mai depindă de alţi factori. Suntem într-o lume în continuă mişcare, dinamică zilelor de muncă pot implica multe deplasări şi totuşi în tot acest haos avem nevoie de organizare, de soluţii optime, practice. De aici a pornit conceptul firmelor de administrare a asociaţiilor de proprietari.

Digital Property promite o colaborare avantajoasă

Activează pe piaţa din Braşov, dar la cum evoluează lucrurile publicul are încredere că acest concept îşi va lărgi orizontul şi va ajunge şi în celelalte oraşe ale ţării. Marele beneficiu este cel de a avea parte de servicii ireproşabile, conforme cu legile în vigoare de administrare a asociaţiilor de proprietari. Pentru că este o firmă autorizată de primăria Braşov, există toată încrederea că serviciile oferite sunt responsabil realizate.

Pentru cei interesaţi, Digital Property are şi o pagină online unde prezintă detalii despre activitatea sa - digitalproperty.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.