Avram Iancu, bibliotecarul din Petroşani, judeţul Hunedoara, care a parcurs înot Dunărea pe tot traseul său şi care a traversat Canalul Mânecii fără costum de protecţie, a anunţat că intenţionează să candideze ca independent la Preşedinţia României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-o postare pe blogul personal, bibliotecarul Avram Iancu a făcut o expunere a performanţelor sale sportive, iar în final a anunţat că intenţionează să candideze ca independent la Preşedinţia României.

”În această zi istorică de 7 august 2019 vă anunţ intenţiile pentru viitorul cincinal al vieţii mele şi al României; voi înota în cele mai tulburi ape. Voi candida independent la alegerile prezidenţiale din acest an. Să fie clar! Eu  nu «intru în politică» pentru că AVRAM IANCU tocmai asta face; declanşează adevărata revoluţie română a poporului tocmai împotriva clasei politice româneşti care trebuie schimbată. E un strigăt de disperare a unei generaţii sacrificate care nu mai vrea să-şi vadă şi copiii sacrificaţi pe altarul diletantismului politic, incompetenţei, slugărniciei, îmbogăţirii peste noapte, a trădării şi înrobirii”, a scris pe blogul său bibilotecarul.

Avram Iancu spune ca ştie în ce ape se aventurează.

”Nu sunt naiv! Ştiu cu ce forţe demonice vom lupta. Apele în care mă aventurez sunt tulburi. Valuri imense se vor ridica şi mă vor lovi. Rechinii îmi vor da târcoale pentru a mă muşca letal. Meduzele mă vor otrăvi şi ele. Curenţii îmi vor fi cu toţii potrivnici. Furtunile vor fi năprasnice. În acest context am o singură şansă; ca mâna dreptă să mi-o ancorez în braţul puternic al lui Hristos iar mâna stângă să o ancorez în braţul iubit al poporului. Doar aşa vom putea umbla împreună peste ape! Doar aşa vom putea face din Administraţia Prezidenţială un bastion emblematic de încredere şi de recâştigare a demnităţii tuturor românilor”, a mai scris Avram Iancu pe blogul său.

Bibliotecarul a postat şi o poză în care apare alături de pupitrul prezidenţial, însoţită de mesajul: ”nu am îndrăznit să mă urc la pupitrul prezidenţial. Este un loc sacru! Dar după ce voi îmi veţi da dreptul să mă aşez la acest pupitru, vă promit că în prima zi de mandat voi semna Decretul prin care îi voi retrage Ordinul Naţional «Pentru Merit» Domnului Gerald Schweighofer. ÎN PRIMA ZI!”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.