Un bărbat de 80 de ani din comuna Buceş, judeţul Hunedoara, este cercetat de poliţişti după ce aceştia au aflat că bătrânul ar fi abuzat sexual o fetiţă de şase ani în timp ce părinţii acesteia se aflau la muncă în agricultură.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Hunedoara, fapta s-ar fi petrecut în 28 iulie, însă fetiţa nu a spus nimic părinţilor ei.

”Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Brad s-au sesizat din oficiu cu privire la posibilitatea comiterii  unei infracţiuni de agresiune sexuală asupra unei minore în vârstă de 6 ani, din comuna Buceş. Din primele cercetări, se pare că fapta ar fi fost comisă în data de 28.06.2019 de către un vecin al familiei minorei, un bărbat în vârstă de 80 de ani (însă minora nu a relatat nimic familiei, de la acea dată)”, transmit reprezentanţii IPJ Hunedoara.

Bărbatul ar fi profitat că fetiţa se afla la domiciliul său, în timp ce părinţii acesteia prestau activităţi agricole.

În cauză a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale, cercetările privind comiterea infracţiunii de agresiune sexuala fiind coordonate de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.