Fiica lui Gheorghe Dincă, bărbatul acuzat în cazul dispariţiei a două adolescente la Caracal. neagă că acesta ar fi fost violent în familie şi că ea ar face parte dintr-o reţea de trafic cu minore, spunând că ”se înfloreşte” mult şi solicitând să se descopere adevărul în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebată la Antena 3 dacă a discutat cu tatăl ei, Daniela Dincă a răspuns: ”Nu am vorbit cu tatăl meu, credeti-mă, nu! Nu avem cum să luăm legătura cu el”.

În ceea ce priveşte informaţiile conform cărora ar face parte dintr-o reţea de trafic cu minore, răspunsul femeii a fost: ”Nu fac parte din nimic, în curând o să vedeţi tot ce am de spus.. Vor fi li plângeri”.

Ea a negat că tatăl ei ar fi fost violent în copilăria ei, precum şi informaţiile conform cărăra mama sa ar fi fost supusă unor violenţe.

Daniela Dincă a spus că a cerut să se facă anchetă aşa cum trebuie şi să se afle adevărul.

Solicitată să precizeze dacă tatăl său a avut complici, ea a replicat: ”Nu am ideee”.

Totodată, Daniela Dincă a negat că ar fi avut dosar penal pentru că ar fi sustras bani de la farmacia la care a lucrat, după ce un fost colaborator, dar şi fostul său angajator au afirmat că ea a sustras o sumă de bani, dar conflictul s-a stins după ce, cu ajutorul partenerului ei italian, ar fi returnat suma.

Ea a spus că ”se înfloreşe mult”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.