Un bărbat de 39 de ani suspectat de comiterea mai multor furturi din Sectorul 2 a fost reţinut de poliţiştii din Capitală. El ar fi intrat în curţile unor imobile sau garaje, de unde ar fi furat biciclete şi o trotinetă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Capitalei, poliţiştii au reţinut, luni, un bărbat în vârstă de 39 de ani, bănuit de săvârşirea mai multor furturi din Sectorul 2.

Ancheta a fost declanşată de o plângere penală în care o femeie de 46 de ani reclama că, în 2 iulie, în jurul orei 13.30, persoane necunoscute i-au sustras din curtea locuinţei o bicicletă.

Poliţiştii de la Secţia 6 au început cercetările, identificând un bărbat de 39 de ani, cunoscut cu preocupări de natură infracţională, bănuit de comiterea faptei. Luni, suspectul a fost prins şi dus la sediul subunităţii pentru audieri.

În urma probatoriului administrat, în sarcina acestuia a fost reţinută săvârşirea faptei.

De asemenea, s-a stabilit că el ar mai comis şi alte infracţiuni. Astfel, în 8 iulie, ar fi intrat fără drept, escaladând gardul, în curtea unui imobil din Sectorul 2, de unde ar fi furat o trotinetă. În aceeaşi zi, ar fi furat o bicicletă dintr-un garaj, tot din Sectorul 2.

În 12 iulie, prin escaladarea gardului împrejmuitor, ar fi pătruns fără drept în curtea unui alt imobil, fără a sustrage bunuri.

Bărbatul a fost reţinut, urmând a fi prezentat magistraţilor, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi tentativă la furt calificat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.