O femeie de 27 de ani din judeţul Prahova şi fiul ei de doi ani, care au plecat, duminică dimineaţa, spre biserica dintr-o altă localitate şi nu s-au mai întors, au fost daţi dispăruţi. Persoanele care au informaţii ce ar putea ajuta la găsirea lor sunt rugate să anunţe Poliţia sau să sune la 112.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Poliţiei Judeţene Prahova, duminică seara, în jurul orei 22:20, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Băicoi au fost sesizaţi despre faptul că, în dimineaţa aceleiaşi zile, Ana Maria Arsene, în vârstă de 27 de ani, din comuna Cocorăştii Mislii, sat Ţipăreşti, ar fi plecat voluntar împreună cu fiul său de doi ani, către Biserica Mălăieşti, şi nu s-a mai întors.
 
Femeia are 1,65 metri înălţime, aproximativ 50 de kilograme, constituţie atletică, ochii albaştri, părul blond, fără tatuaje, având ca particularitate în vorbire faptul că se bâlbâlie.
 
La momentul plecării, aceasta era îmbrăcată cu o bluză de trening bleumarin cu glugă, o fustă de culoare albă până la genunchi, adidaşi de culoare negru cu portocaliu, iar în spate avea un rucsac roşu de dimensiuni mici.
 
De asemenea, aceasta transporta copilul într-un cărucior de culoare albastră, fiul acesteia fiind îmbrăcat la acel moment cu o geacă de culoare bleumarin, pantaloni lungi de culoare bleu-marin şi sandale verzi din material plastic.
 
Persoanele care pot oferi date care să conducă la găsirea celor doi sunt rugate să informeze cea mai apropiată subunitate de poliţie sau să apeleze 112.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.