Cântăreţul american R. Kelly a pledat nevinovat, vineri, într-un al doilea dosar în care a fost inculpat la New York, un dosar concomitent cu cel instrumentat la Chicago, şi în care a fost de asemenea învinuit de agresiune sexuală asupra minorilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O judecătoare federală a ordonat menţinerea în detenţie a lui Robert Kelly, pe numele său adevărat. La finalul audierii de vineri, R. Kelly a fost transferat la Chicago unde o altă audiere a fost fixată pe 4 septembrie. 

Acuzat de mai multe decenii că a instigat minore să aibă relaţii sexuale cu el şi chiar să constituie o reţea de sclave sexuale, cântăreţul este în centrul unei serii de proceduri lansate de la începutul anului. 

La începutul anului, autorul şi interpretul piesei "I Believe I Can Fly", s-a prezentat în faţa unui tribunal din statul Illinois. 

Pe 16 iulie, el a pledat nevinovat pentru toate cele 18 capete de acuzare în faţa tribunalului federal din Chicago. 

Procurorul federal din oraşul său natal l-a acuzat de relaţii sexuale cu minore, o infracţiune federală sub anumite condiţii. El i-a reproşat muzicianului şi producătorului în vârstă de 52 de ani că a filmat unele dintre aceste relaţii sexuale. 

Dacă va fi găsit vinovat, R. Kelly riscă o pedeapsă de cel puţin 15 ani de închisoare şi de maxim 195 de ani, doar privind acuzaţiile aduse lui în Chicago, scrie Variety.

În procedura aflată în curs la Brooklyn, el este acuzat pentru relaţii sexuale cu minore însă fără a fi învinuit că a sechestrat, ameninţat şi a filmat, fără cunoştinţa lor, mai multe tinere fete şi femei în patru state diferite. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.