Moartea actorului Cameron Boyce, cunoscut din serialul Disney „Descendants” şi show-ul TV „Jessie”, a fost legată de epilepsia de care suferea, a demonstrat raportul legiştilor, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Boyce a murit pe 6 iulie, la vârsta de 20 de ani. În raport a fost consemnat: „moarte neaşteptată din cauza epilepsiei”.

Cele descoperite de legişti se potrivesc declaraţiei familiei, care a transmis că decesul starului a fost cauzat de o criză epileptică. 

Boyce a debutat în filmul horror „Mirrors” la vârsta de 9 ani. A mai jucat alături de Adam Sandler în „Grown Ups” şi „Grown Ups 2” şi a devenit celebru odată cu show-ul „Jessie” al canalului Disney. Au urmat serialul „Descendants”, „Jake and the Never Land Pirates” şi „Gamer’s Guide to Pretty Much Everything”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.