Poliţiştii din Ploieşti fac, miercuri, cinci percheziţii la persoane bănuite de săvârşirea de infracţiuni de tâlhărie şi furt, urmând a fi puse în aplicare cinci mandate de aducere. Persoanele vizate sunt suspectate că au atacat pe stradă minori şi vârstnici de la care au sustras diferite bunuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti fac, miercuri, cinci percheziţii la domiciliile unor persoane din municipiu, bănuite de săvârşirea mai multor infracţiuni contra patrimoniului.

”Din cercetări au rezultat indicii că, de la începutul acestui an, persoanele bănuite ar fi acţionat pe timpul zilei, urmărind pe stradă victimele (de regulă vârstnici sau minori), cărora le-ar fi sustras bunuri aflate asupra lor (genţi, telefoane mobile, bijuterii etc.)”, a transmis Poliţia Prahova.

Sursa citată a precizat că suspecţii ar fi sustras şi un autovehicul lăsat neasigurat, pe care, după ce l-ar fi condus câţiva metri, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, au intrat în coliziune cu un stâlp şi l-au abandonat.

Cinci persoane vor fi duse la sediul poliţiei în vederea audierii.

Activităţile se desfăşoară cu suportul tehnic al Direcţiei de Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române şi al jandarmilor.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.