Un poliţişt în vârstă de 28 de ani, aflat în concediu, a fost împuşcat, în noaptea de luni spre marţi, într-o pădure din Argeş, cel mai probabil cu o armă de vânătoare, el prezentându-se la spital pentru îngrijiri medicale. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a petrecut incidentul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Argeş, în noaptea de luni spre marţi, poliţiştii argeşeni au fost sesizaţi de către personalul medical al Spitalului Curtea de Argeş despre faptul că, la secţia Urgenţe a acestei unităţi medicale, s-a prezentat un bărbat de 28 de ani din Muşăteşti, cu plăgi împuşcate, posibil a proveni de la o armă de vânătoare. 
 
Oamenii legii au stabilit că din primele verificări fapta s-ar fi petrecut în localitatea Muşăteşti, într-o zonă împădurită.
 
Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Argeş, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş. fac verificări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor şi luării măsurilor legale ce se impun.
 
Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.
 
Poliţistul respectiv se afla în concediu de odihnă, a mai precizat Poliţia Argeş.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.