Federaţia Română de Baschet a anunţat datele de desfăşurare ale Cupei României la masculin, cu primele meciuri programate în 5 octombrie, între echipe din grupa valorică B a Ligii Naţionale, iar cu Turneul Final Four în 8-9 februarie 2020.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit tragerii la sorţi de luni, meciurile programate în primul tur se vor juca între echipele CSM Sighetu Marmaţiei - CSM Galaţi, CSO Voluntari - Athletic Constanţa, CSM Focşani - CSM Tîrgu Mureş şi CSM Miercurea Ciuc -  CSM Mediaş.

Meciurile se vor juca tur-retur, în 5 şi 9 octombrie, pentru calificarea în turul al doilea, în care vor intra în competiţie şi echipele de pe locurile 5-8 în stagiunea trecută, adică BCMU Piteşti, SCM Timişoara, Steaua Bucureşti şi Dinamo Bucureşti.

Partidele sunt programate în 27 noiembrie şi 4 decembrie, iar câştigătoarele se vor califica în sferturile de finală, acolo unde sunt calificate direct primele patru clasate din sezonul trecut - CSM Oradea, CSU Sibiu, U BT Cluj-Napoca şi SCM Craiova.

În sferturi se va juca, în 28 decembrie şi 8 ianuarie 2020, pentru calificarea la Turneul Final Four, programat în 8 şi 9 februarie 2020.

Deţinătoarea Cupei României este CSU Sibiu.

De asemenea, Supercupa României va avea loc în 5 octombrie, la Oradea, între campioana CSM Oradea şi CSU Sibiu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.