Autorităţile sud-coreene i-au interzis să părăsească ţara asiatică înotătorului Tamas Kenderesi din Ungaria, medaliat cu bronz la JO de la Rio, în proba de 200 de metri fluture, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Kenderesi, 22 de ani, este cercetat pentru hărţuire sexuală. Incidentul ar fi avut loc într-un club de noapte din Gwangju şi înotătorul a fost reţinut la primele ore ale dimineţii, duminică.

Sportivul a participat la Campionatele Mondiale de nataţie de la Gwangju (330 de kilometri sud de Seul), ocupând, miercuri, locul 8, ultimul, în finala probei de 200 metru fluture.

După audieri, în cadrul cărora şi-a susţinut nevinovăţia, Kenderesi a fost eliberat şi s-a întors în satul sportivilor, dar nu are voie să plece din Coreea de Sud în următoarele zece zile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.