Antrenorul Sebastian Moga, care a stat sâmbătă pe banca tehnică a echipei Dinamo la meciul cu CFR Cluj, pierdut cu scorul de 0-1, că este îmbucurător faptul că formaţia sa a arătat mai bine la acest joc. El a precizat că are speranţe mari în echipă şi că ar vrea să rămână la Dinamo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Nu este un coşmar. Pentru noi este îmbucurător faptul că am arătat altfel, am arătat un fotbal mai bun. Cred că un rezultat de egalitate era mai echitabil în seara asta. Băieţii spun că nu a fost penalti. A fost perioada mai tulbure, băieţii o să-şi revină. Eu am încredere şi am speranţe mari în această echipă. O să fie decizia conducerii în ceea ce priveşte staful. Eu personal vreau să continuăm. Eugen mi-a transmis să le spun băieţilor să aibă încredere, că sunt băieţi valoroşi. Ne lipseşte un rezultat bun ca să mergem mai departe cu speranţe. O să vedem zilele următoare ce se întâmplă”, a spus Moga la Look Plus.

Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a treia a Ligii I, joc întrerupt în prima repriză din cauza petardelor aruncate de fanii dinamovişti.

Golul a fost marcat de Omrani, în minutul 83, dintr-un penalti acordat pentru un fault în careu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.