Cântăreaţa Taylor Swift va primi primul Icon Award acordat la gala premiilor Teen Choice care va avea loc luna viitoare pe Hermosa Beach din California.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La ceremonia din 11 august, Swift va fi sărbătorită pentru cariera ei şi pentru că îşi foloseşte vocea şi platformele social media pentru a inspira şi a crea o schimbare pozitivă, scrie NME.

Despre premiu, un reprezentant al Fox a declarat: „Ca unul dintre artiştii cel mai bine vânduţi din toate timpurile, cu albume vândute în peste 50 de milioane de exemplare, Taylor Swift este un simbol al culturii pop, ale cărei premii şi reuşite merg dincolo de topurile muzicale şi stadioane sold out. Swift este şi unul dintre influencerii cei mai importanţi în social media de astăzi, folosindu-şi vocea şi platforma pentru a inspira şi crea o schimbare pozitivă”.

Printre cei care vor fi prezenţi la gală se numără Cardi B, Ariana Grande şi Billie Eilish, Robert Downey Jr. şi Jessica Alba. Grupul Jonas Brothers va primi Decade Award.

La începutul acestei săptămâni, Swift a lansat un nou single, „Archer”, care va fi inclus pe albumul „Lover”, al şaptelea al ei, ce urmează să fie lansat în august.

Cântăreaţa pop cu zece premii Grammy în palmares este vedeta cu cele mai mari venituri din lume realizate în decurs de un an, potrivit celei mai recente liste întocmite de revista Forbes. Artista în vârstă de 29 de ani a câştigat 185 de milioane de dolari, fără taxe, în anul început pe 1 iunie 2018.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.