Compania Municipală Străzi, Poduri şi Pasaje Bucureşti, aflată sub autoritatea Consiliului General al Municipiului Bucureşti, a lansat o licitaţie de până la 11,65 milioane lei (2,5 milioane euro), fără TVA, pentru achiziţia de servicii de colectare şi transport deşeuri provenite de la construcţii şi demolări, potrivit unui anunţ publicat pe platforma online SICAP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Obiectul acordului-cadru constă în achizitionarea serviciilor de colectare si transport a amestecurilor de deseuri din construcţii şi demolări pentru o perioadă de 24 luni de la semnarea de către părţi, sau până la epuizarea cantităţilor”, se arată în anunţ.

Valoarea totala estimată a contractului este între 3,96 şi 11,65 milioane lei, fără TVA. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 9 septembrie.

Locul de executare al contractului este reprezentat de şantierele deschise pe raza municipiului Bucureşti şi judeţul Ilfov.

Ofertanţilor li se impune să aibă un nivel al cifrei de afaceri medie anuală de minimum 1,1 milioane lei, fără TVA, pentru fiecare din ultimele 3 exerciţii financiare (2016, 2017, 2018).

În noiembrie 2018, Curtea de Apel Bucureşti a decis anularea tuturor hotărârilor de Consiliu General prin care au fost înfiinţate cele 22 de companii municipale ale Primăriei Capitalei. În februarie, Curtea de Apel Bucureşti a respins recursului Primăriei, fiind menţinută decizia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.