Mercedes şi Ferrari, campioane mondiale în Formula 1, au căzut de acord să încheie un parteneriat cu Netflix pentru al doilea sezon al serialului „Drive to Survive”, care va fi difuzat anul viitor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anunţul a fost făcut miercuri de Formula One, citează Reuters.

Serialul cu 10 episoade filmat în 2018 şi lansat anul acesta s-a concentrat pe alte echipe, după ce acestea două au refuzat să participe, iar producţia a fost bine primită de fani şi sponsori.

Echipa Mercedes, din care face parte Lewis Hamilton, de cinci ori campion mondial, va marca weekend-ul acesta, la Grand Prix-ul german de la Hockenheim, al 200-lea start în Formula 1.

Mercedes a câştigat 9 din 10 curse de anul acesta.

Ferrari a ocupat locul al doilea în ambele clasamente - piloţi şi constructori -, la finalul anului 2018, cu doar şase curse câştigate din 21. Echipa nu a mai câştigat un titlu mondial din 2007, când finlandezul Kimi Raikkonen se impunea la piloţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.