Rapperul american A$AP Rocky, pentru care preşedintele Donald Trump spunea în urmă cu câteva zile că este pregătit să garanteze personal, a fost pus sub acuzare pentru agresiune în Suedia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anunţul a fost făcut joi de procurori. Ei au precizat că artistul va rămâne în custodie până la proces, scrie Reuters. 

În vârstă de 30 de ani, rapperul, modelul şi producătorul muzical, pe numele real Rakim Mayers, a fost reţinut pe 3 iulie, împreună cu doi cunoscuţi ai lui, în legătură cu o altercaţie care a avut loc în centrul oraşului Stockholm pe 30 iunie.

Mayers a fost acuzat pentru agresiune şi poate primi până la 2 ani de închisoare, dacă este găsit vinovat.

Iniţial, procurorul Daniel Suneson a vrut să îl acuze pe Mayers pentru atac deosebit de grav.

Rapperul, cunoscut pentru piesa „Praise the Lord”, se afla în Stockholm pentru a cânta la festivalul Smash. Detenţia a dus la anularea celorlalte concerte programate în Europa.

Preşedintele SUA, Donald Trump, a declarat sâmbătă că este pregătit să garanteze personal pentru rapperul american ASAP Rocky, deţinut în Suedia, şi că i-a spus acest lucru premierului suedez. Stefan Lofven a transmis, printr-un purtător de cuvânt, că nu va influenţa cazul lui Mayers.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.