Filmările pentru primul episod din ce ar putea fi un serial prequel al „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones” au fost finalizate în Belfast (Irlanda de Nord), iar directorul de programe al HBO s-a arătat încântat de ce a văzut, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conducerea HBO va evalua episodul şi va decide dacă reţeaua va realiza un sezon întreg. Casey Bloys, directorul de programe al reţelei deţinute de AT&T, a spus: „Arată chiar bine. Distribuţia a fost minunată”. 

Serialul „Game of Thrones” s-a încheiat, după al optulea sezon, în mai 2019.

Ultimul sezon a primit critici împărţite, iar aproximativ 1,7 milioane de persoane au semnat o petiţie prin care cereau refacerea lui.

Bloys a dat asigurări că modul de abordare a prequelului de către companie nu a fost influenţat de controversă. 

Petiţia a arătat „mult entuziasm şi pasiune pentru show”, a spus Bloys, dar „nu a fost ceva la care să ne gândim serios”.

Acţiunea prequel-ului, care încă nu a primit un nume, are loc cu 8.000 de ani înainte de cea din „Game of Thrones”. El a fost creat de scenarista britanică Jame Goldman împreună cu scriitorul George R.R. Martin a cărui serie de romane „A Song of Ice and Fire” stă la baza serialului GOT.

Din distribuţie face parte australianca Naomi Watts.

„Game of Thrones” a primit 32 de nominalizări pentru premiile Primetime Emmy care vor fi acordate pe 21 septembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.