Fostul şef al Departamentului pentru politici fiscal-bugetare al PSD Cristian Socol şi preşedintele Institutului Naţional de Statistică, Andrei Tudorel, au fost revocaţi din Consiliul de Programare Economică printr-o decizie a premierului Viorica Dăncilă, publicată, miercuri, în Monitorul Oficial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„La data intrării în vigoatre a prezentei decizii încetează mandatul de membru în Consiliul de Programare Economică, numit prin decizia prim-ministrului nr. 704/2017 privind numirea membrilor Consiliului de Programare Economică, următoarele persoane: Cristian Socol- profesor universitar doctor, Academia de Studii Economice, Facultatea de Economie Teoretică şi Aplicată; Andrei Tudorel-profesor universitar doctor, Academia de Studii Economice, Facultatea de Cibernetică (preşedintele Institutului Naţional de Statistică - n.r)”, este textul articolului unic publicat, miercuri, în Monitorul Oficial.

Decizia a fost luată la propunerea Comisiei Naţionale de Strategie şi Prognoză.

Cristian Socol a fost şeful Departamentului pentru politici fiscal-bugetare al PSD, dar şi-a anunţat plecarea la începutul lunii iulie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.