Un angajat al Ministerului Transporturilor a murit după ce a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Paşcani, judeţul Iaşi, anchetatorii luând în calcul varianta sinuciderii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incidentul s-a petrecut în noaptea de luni spre marţi, la un hotel situat în centrul municipiului Paşcani. Bărbatul în vârstă de 54 de ani se cazase luni, împreună cu un coleg, acesta fiind de asemenea angajat în Ministerul Transporturilor. Cei doi veniseră la Paşcani într-o delegaţie.

Bărbatul a căzut pe terasa hotelului, el fiind găsit mort marţi dimineaţă.

Colegul său de cameră le-a spus anchetatorilor că nu ştie ce s-a întâmplat şi că nu a auzit niciun zgomot.

"În jurul orei 7.00 am fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că un bărbat ar fi căzut de la etajul trei al unui hotel din Paşcani. La faţa locului s-au deplasat medicii care au constatat decesul. A fost întocmit dosar penal şi s-a dispus efectuarea necropsiei", a declarat Ioana Bîlea, purtător de cuvânt al Poliţiei Judeţene Iaşi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.