Justiţia americană a decis, ca din lipsă de dovezi, să renunţe la inculparea pentru viol a internaţionalului portughez Cristiano Ronaldo, a anunţat, luni, procurorul care se ocupă de caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În baza informaţiilor disponibile, aceste acuzaţii nu pot fi dovedite dincolo de orice îndoială rezonabilă", se arată într-un comunicat al procurorului din comitatul Clark, din Nevada.

Ronaldo este acuzat de Kathryn Mayorga, în vârstă de 35 de ani, că a violat-o în 2009, într-o cameră de hotel din Las Vegas.

În 13 iunie 2009, ea a sunat la poliţia din Las Vegas pentru a denunţat un viol, dar a refuzat să identifice agresorul, iar în 2010 a ajuns la un acord cu Ronaldo pe această temă.

În august 2018, ea a contactat poliţia din Las Vegas, cerând redeschiderea dosarului şi l-a acuzat pentru prima oară pe atacantul echipei Juventus.

"În ciuda trecerii timpului, poliţia a efectuat o anchetă, dar nu a găsit dovezi. În consecinţă, nu vor fi luate măsuri", a precizat procurorul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.