Un deputat PSD din Dolj s-a înscris în partidul condus de Victor Ponta pe care-l consideră ”singurul de centru-stânga, social-democrat, pro-european şi pro-cetăţeni din România”. Deputatul Florin Stancu spune că liderii social-democraţi nu a înţeles nimic din votul dat de români în 26 mai şi nu vor face nicio schimbare. ”Democraţia nu mai caracterizează PSD”, spune deputatul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”După o lungă perioadă de activitate politică în cadrul Partidului Social Democrat, mi-am depus demisia din PSD pentru a mă alătura singurului partid de centru-stânga, social-democrat, pro-european şi pro-cetăţeni din România. Am ales să fac parte din echipa PRO-România. Vreau să ştiţi că liderii PSD nu au înţeles nimic din votul de pe 26 mai. Ei consideră că nu au greşit cu nimic faţă de români şi nu vor face nicio schimbare, nici măcar de dragul primarilor. Democraţia nu mai caracterizează PSD, iar dacă nu faci schimbări nici acum, nu le poţi spune românilor că te vei bate pentru ei şi că România va arăta mai bine peste un an”, a scris, luni, pe Facebook, deputatul Florin Stancu.

Acesta le-a transmis primarilor din Dolj că nu a fst lţăsat să ajungă mai des pe la ei.

”Primarilor PSD din judeţ le transmit că îi apreciez foarte mult şi că mi-a facut o deosebită plăcere să activez alături de ei. Ştiu că m-au aşteptat mai des în localităţile lor, dar singura explicaţie a lipsei mele este că nu am fost lăsat să ajung mai des la ei. Cei care mă cunosc ştiu foarte bine că pentru mine principiile sunt mai presus de interesele politice, iar alegerea de a părăsi o echipă nu este neapărat un lucru plăcut. Cu toate acestea, sunt convins că românii aşteaptă altceva de la noi, iar cu mentalităţi învechite nu poţi oferi politici noi”, a mai scris deputatul.

Acesta i-a chemat alături de Pro România pe toţi cei care ”au curaj”.

”Toţi cei care au curaj şi vor să facă parte din echipa celui mai bun Prim-ministru pe care l-a avut România, domnul Victor Ponta, îi aştept alături de noi”.

Grupul Parlamentar al Pro România are acum 24 de membri.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.