Lungmetrajul „The Burnt Orange Heresy”, cu Claes Bang, Elizabeth Debicki, Donald Sutherland şi Mick Jagger în distribuţie, va fi proiectat în încheierea Festivalului de Film de la Veneţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul regizat de Giuseppe Capotondi va avea premiera mondială la festival şi va fi proiectat după gala de decernare a premiilor din 7 septembrie.

Lumea artei şi cea subterană se întrepătrund în thrillerul neo-noir al lui Capotondi, a cărui acţiune este plasată în Italia zilelor noastre. Carismaticul critic de artă James Figueras (Bang) are o legătură amoroasă cu Berenice Hollis (Debicki), care lucrează în domeniu. Cei doi ajung în regiunea Lacului Como, unde colecţionarul Cassidy (Jagger) deţine o proprietate. Gazda lor dezvăluie că este patronul lui Jerome Debney (Sutherland) şi îi cere lui Figueras să fure o lucrare a acestuia dintr-o galerie. 

„La Vérité”, regizat de japonezul Hirokazu Kore-eda („Shoplifters”), va deschide ce-a de-a 76-a ediţie a Festivalului de Film de la Veneţia pe 28 august.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.