Directorul sportiv Ionel Dănciulescu a declarat, duminică seară, la Digisport, că antrenorul Eugen Neagoe este mai bine acum, după ce a fost transportat la spital deoarece i s-a făcut rău în minutul 25 al meciului dintre Dinamo şi Universitatea Craiova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Din câte ştiu, acum este mult mai bine, fotbalul nu mai contează acum, sperăm ca la final să mergem toţi la spital şi să-l aducem acasă. Nu s-a simţit bine, a spus că are un puseu de tensiune...Important e că acum se simte bine şi să sperăm că a trecut ce a fost mai rău", a spus Dănciulescu.

Meciul a fost întrerupt în minutul 25, după ce tehnicianului Eugen Neagoe i s-a făcut rău pe bancă. Ambulanţa a venit până la banca de rezerve pentru a-l prelua pe antrenor, iar medicii au depus eforturi ca să îl stabilizeze pe Neagoe, iar după aproximativ cinci minute tehnicianul a fost urcat în ambulanţă. După alte cinci minute, ambulanţa a plecat.

Jucătorii şi fanii s-au arătat extrem de afectaţi de ce s-a întâmplat, mulţi dintre ei fiind văzuţi rugându-se. Suporterii i-au scandat numele lui Neagoe.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.