O femeie de 50 de ani din judeţul Vaslui a ajuns la spital, sâmbătă, după ce, în timp ce se afla în autoturismul condus de soţul său, a fost lovită la cap de o bară din metal căzută dintr-un TIR. Bara respectivă a străpuns parbrizul maşinii celor doi soţi, femeia suferind un traumatism cranio-cerebral.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui au anunţat că au echipajul de prim-ajutor a intervenit în comuna Costeşti, pe drumul care face legătura între satul Costeşti şi DE 581, pentru o persoană în vârstă de 50 ani, care se afla într-un autoturism şi a fost lovită de o bară căzută dintr-un TIR.

FOTO: ISU Vaslui
FOTO: ISU Vaslui

Femeia era conştientă şi a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe Vaslui cu traumatism cranio-cerebral. Ea a fost internată la unitatea medicală, în timp ce soţul său a scăpat nevătămat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.