Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a admis, joi, candidatura judecătorului Corina Corbu pentru funcţia de preşedinte al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ). Corbu este în prezent preşedintele Secţiei de contencios administrativ şi fiscal din instanţa supremă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Candidatura doamnei judecător Corina Corbu pentru funcţia de preşedinte al ICCJ a fost admisă de Secţia pentru judecatări a CSM”, au anunţat, joi, reprezentanţii CSM.

Corina Corbu a fost singurul candidat înscris pentru a ocupa funcţia de preşedinte al instanţei supreme.

Ea conduce în prezent Secţia de contencios administrativ şi fiscal din ICCJ.

Potrivit ultimei declaraţii de avere, Corina Corbu deţine un apartament în Bucureşti, două autoturisme, unul cumpărat în 2018, dar şi bijuterii, obiecte de artă şi de cult în valoare de 25.000 de euro.

Judecătorul are conturi în mai multe bănci în care, la data depunerii ultimei declaraţii de avere, avea aproximativ 65.000 de euro.

În anul fiscal anterior, Corina Corbu a încasat peste 172.000 de lei salatiu de la ICCJ şi peste 68.000 de lei de la o casă de avocatură.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.