Un spinoff al serialului „Gossip Girl” este în pregătire la HBO Max, viitoarea platformă de streaming a WarnerMedia, potrivit Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Devenit un fenomen, „Gossip Girl” (2007 - 2012) i-a avut în distribuţie pe  Blake Lively, Penn Badgely, Chace Crawford şi Leighton Meester.

Nu au fost oferite detalii legat de actorii care vor juca în noul serial şi nici dacă va reveni vreun nume din cel original.

HBO Max a transmis că au fost comandate 10 episoade, iar acţiunea va fi plasată la 8 ani după ce „Gossip Girl” s-a încheiat. În prim plan, o nouă generaţie de tineri de la o şcoală privată. Serialul va explora cât de mult s-a schimbat social media şi peisajul New York-ului în ultimii ani.

„Gossip Girl” a avut şase sezoane şi a fost difuzat de reţeaua CW. A fost unul dintre cele mai populare seriale de televiziune, cu 18 premii Teen Choice.

HBO Max va oferi în exclusivitate serialul „Friends”, în prezent, al doilea cel mai urmărit pe Netflix. 

Noua platformă a WarnerMedia va fi lansată în primăvara anului viitor şi va avea conţinut original, dar şi programe HBO, TBS şi filme Warner Bros.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.