Un bărbat de 31 de ani a fost prins de către poliţiştii şi procurorii din Bistriţa-Năsăud în timp ce transporta aproape trei kilograme de cannabis. În maşina suspectului au mai fost descoperite şi alte droguri, dar şi un cântar electronic, un cuţit, un tub perfuzii şi alte obiecte purtătoare de urme vegetale. Poliţiştii au constatat că bărbatul avea şi permisul suspendat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pe raza municipiului Bistriţa, poliţiştii Biroului Rutier au oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat, de 31 de ani, din Bistriţa, în care se afla încă o persoană. În urma verificărilor efectuate, a rezultat faptul că acesta are permisul de conducere suspendat. La controlul efectuat au fost descoperite şi ridicate 11 plante de canabis (aproximativ 1.000 de grame), mai multe pungi cu substanţă vegetală sub formă de muguri, de aproximativ 1.6 kg, 0.5 grame de cocaină, 0.9 grame de amfetamine, 11 recipiente conţinând fertilizatori, un cântar electronic, un cuţit, un tub perfuzii, obiecte purtătoare de urme vegetale şi bani (3.150 de lei, 410 euro şi 40 de lire sterline)”, a transmis, miercuri, Poliţia Română.

Bărbatul a fost condus la audieri, iar ulterior a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore a acestuia, fiind cercetat pentru efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a produce efecte psihoactive, trafic de droguri de risc şi conducere fără permis.

În cursul zilei de miercuri, suspectul va fi prezentat Tribunalului Bistriţa-Năsăud, cu propunere de arestare preventivă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.