O fetiţă de 10 ani din Mediaş, judeţul Sibiu, a căzut, marţi după-amiază, în râul Târnava şi a fost luată de apă. Un pescar a alertat pompierii care au scos-o din apă la aproximativ cinci sute de metri de locul în care căzuse. Medicii au încercat minute în şir să resusciteze fetiţa, dar aceasta nu a răspuns manevrelor, fiind declarat decesul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Sibiu, mai multe echipaje au intervenit, marţi, în municipiul Mediaş, unde o fetiţă de zece ani a căzut în râul Târnava.

Incidentul s-a petrecut în zona unui pod care asigură accesul în cartierul Gura Câmpului. Un pescar care a văzut ce s-a întâmplat a alertat pompierii care au reuşit să scoată fetiţa din apă la aproximativ cinci sute de metri de locul în care căzuse.

Copila a fost scoasă în stop cardio-respirator şi s-au făcut manevre de resuscitare, însă victima nu a răspuns, fiind declarat decesul.

Deocamdată, nu se ştie în ce condiţii s-a produs accidentul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.