Un număr de 40 de persoane au fost implicate, marţi, într-un accident rutier în localitatea Comloşu Mic din judeţul Timiş, după ce o maşină, un autobuz şi un autocar s-au ciocnit. Cinci oameni au necesitat îngrijiri medicale şi au fost transportaţi la spital în Jimbolia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, în accidentul care a avut loc în localitatea Comloşu Mic  au fost implicate un autocar care transporta 30 de persoane, un microbuz cu 6 persoane şi un autoturism cu 4 persoane.

”În urma impactului, 5 persoane din autoturism şi microbuz au necesitat îngrijiri medicale, prezentând traumatisme minore. Au fost transportate la CPU Jimbolia. Nicio persoană din autocar nu a necesitat îngrijiri medicale, acestea au fost preluate şi transportate de un alt autocar”, au transmis reprezentanţii ISU Timiş.

La locul intervenţiei s-au deplasat o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autosanitară SMURD şi o autospecială de transport personal şi victime multiple ATPVM şi o ambulanţă SAJ.

Poliţiştii urmează să stabilească exact împrejurările producerii acestui accident.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.