Poliţia Capitalei a anunţat, luni, că a fost identificat un bărbat, suspectat că ar fi autorul omorului produs în sectorul 2. Luni dimineaţă, în parcarea unui centru comercial, a fost găsit trupul unui bărbat de circa 45 de ani, cu urme de violenţă pe corp.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
”În urmă cu scurt timp a fost identificat un bărbat, principal suspect în infractiunea de omor comisă în parcarea unui complex comercial din Bucureşti, Sector 2”, a anunţat, luni, Poliţia Capitalei. 
 
Surca citată a precizat că suspectul urmează sa fie audiat de procuror criminalist din cadrul Parchetului de p lângă Ttribunalul Bucureşti şi poliţişti ai Serviciului Omoruri.
 
Corpul neînsufleţit al unui bărbat în vârstă de aproximativ 45 de ani, cu urme de violenţă, a fost găsit în parcarea unui centru comercial din Sectorul 2.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.