Preşedintele PNL, Ludovic Orban, spune că PSD este profund retrograd, antieuropean şi antidemocratic, în interiorul formaţiunii fiind ”mii de Liviu Dragnea”, nu la fel de cunoscuţi ca fostul lider social-democrat, dar care au înţesat instituţiile publice pentru a le confisca şi deturna de la obiectivul lor fundamental, transformându-le în arme politice de partid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Orban a fost întrebat, luni, după şedinţa Biroului Executiv, ce părere are despre faptul că, în Bucureşti, PNL se va lupta şi cu USR-PLUS care a anunţat că va avea un candidat la alegerile locale.

Preşedintele PNL a spus că adversarul politic al liberalilor este PSD.

“Nu ne batem cu USR-Plus. Adversarul nostru politic este PSD şi administraţia  coruptă, incompetentă, care îşi bate joc de bucureşteni, care îşi bate joc de resursele publice şi care îşi bate joc de această Capitală superbă, care ar putea să fie una dintre cele mai frumoase capitale ale Europei”, a afirmat Orban.

El a continua afirmând că, deşi Dragnea nu mai este la butoane în partid, PSD e retrograd, antieuropean, antidemocratic, iar în PSD sunt mii de Liviu Dragnea. 

“PNL a câştigat alegerile pentru Parlamentul European. PNL are un parteneriat cu preşedintele Iohannis, care este în avantajul României. PNL susţine la alegerile prezidenţiale candidatura lui Klaus Iohannis şi de asemenea PNL consideră că adevăratul adversar este PSD şi coaliţia majoritară, un PSD în care, chiar dacă Dragnea nu mai este la butoane, e un PSD profund retrograd, antieuropean, antidemocratic, un PSD în care sunt mii de Liviu Dragnea care nu sunt la fel de cunoscuţi, sunt mii de Liviu Dragnea care au înţesat instituţiile publice cu scopul de a le confisca şi a de a le deturna de la obiectivul lor fundamental de a servi interesul cetăţeanului, transformând instituţiile publice în arme politice de partid”, a afirmat Orban.

El a menţionat că PNL nu va răspunde atacurile din alte direcţii pentru că are ca obiectiv fundamental aducerea României pe drumul cel bun.

“Ca atare alţii, dacă vor continua cu această linie de a ne ataca, vă spun că nu le vom răspunde pentru că obiectivul nostru fundamental este să readucem România pe drumul cel bun, iar lucrul acesta suntem convinşi că-l putem face alături de preşedintele Iohannis şi alături de toţi românii de bună credinţă”, a mai spus preşedintele PNL.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.