Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a reacţionat după demisia ministrului Afacerilor Interne, Carmen, Dan, amintind că a solicitat demisia acesteia în urmă cu aproape un an după evenimentele din 10 august şi spunând că „orice demers este binevenit atunci când vine”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gabriela Firea a aflat despre demisia ministrului de Interne Carmen Dan în timp ce dădea declaraţii presei.

Întrebată ce părere are despre gestul lui Dan, Firea a amintit că a cerut demisia acesteia încă de anul trecut, după evenimentele din 10 august din Piaţa Victoriei.

„Ştiţi foarte bine că eu în CEX-ul de la Neptun din 2 septembrie a solicitat demisa domniei sale în contextul 10 august. Acum, ce s-a întâmplat ulterior, orice demers este binevenit atunci când vine. Este acum un alt moment politic şi nu aş vrea faţă de un o care şi-a înaintat demisia să mai fac eu altfel de comentarii” a spus Gabriela Firea. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.