Liderul ATP, sârbul Novak Djokovici, a câştigat, duminică, pentru a cincea oară turneul de la Wimbledon, a doua oară consecutiv. El l-a învins în finală pe elveţianul Roger Federer, numărul 3 mondial, după aproape cinci ore de joc. Sârbul Novak Djokovici a declarat, duminică, după ce a câştigat turneul de la Wimbledon, că visa de mic că se va impune la această competiţie, la care acum este cvintuplu câştigător. ATP a anunţat, duminică seară, că tenismenul sârb Novak Djokovici s-a calificat la Turneul Campionilor după succesul obţinut la Wimbledon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Novak Djokovici s-a calificat la Turneul Campionilor
CITEȘTE ȘI Djokovici: Când eram copil îmi făceam trofee în camera mea şi îmi imaginam că într-o zi voi fi aici. Finala de azi este tipul de meci pentru care munceşti şi trăieşti

Djokovici a câştigat finala cu scorul de 7-6 (5), 1-6, 7-6 (4), 4-6, 13-12 (3), în patru ore şi 55 de minute.

Sârbul a mai câştigat turneul de la Wimbledon în 2011, 2014, 2015 şi 2018.

La finală au asistat şi ducele şi ducesa de Cambridge, precum şi Benedict Cumberbatch, Tom Hiddleston, Woody Harrelson şi Stanley Tucci.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.