Bob Dylan (77 de ani) şi Neil Young (73 de ani) au împărţit, vineri, aceeaşi scenă, în Hyde Park din Londra, fiecare prezentând un set de piese celebre în faţa celor 65.000 de spectatori prezenţi, scrie BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu am cântat niciodată până acum pe lumină", a glumit Young, care a urcat primul pe scenă, adăugând că "este minunat să vă văd pe toţi". 

Evenimentul, care iniţial a fost inclus în seria concertelor Barclaycard prezentate de BST, a continuat ca un show fără niciun sponsor. 

Cei doi nu au cântat împreună pe scenă, aşa cum mulţi anticipaseră, şi fiecare a oferit unele dintre cele mai cunoscute melodii ale lor, cu Young care a cântat versiuni fidele ale clasicelor "Heart of Gold" şi "Like a Hurricane". 

Dylan a prezentat unele dintre cele mai faimoase melodii ale sale, inclusiv "Like a Rolling Stone" şi "Highway 61 Revisited".

În timp ce unele cover-uri au stârnit reacţii diverse, mulţi fani s-au bucurat de noile versiuni.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.