Chef Joseph Hadad, Chef Silviu Chelaru şi cunoscutul artist şi expert în vinuri, Cosmin Tudoran, vor fi cei trei juraţi de la show-ul culinar MasterChef care începe în toamnă la Pro TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Chef Joseph Hadad deţine secretele a peste 2000 de reţete sofisticate. El a avut oportunitatea să creeze adevărate show-uri culinare pentru personalităţi internaţionale şi chiar preşedinţi de state.

"Pun aceeaşi pasiune în bucătărie, fie că gătesc pentru Bill Clinton sau Madonna, fie pentru un cuplu tânăr care vine la restaurant să se bucure de o cină aniversară. Îmi doresc ca în fiecare zi mâncarea mea să inspire şi să aducă un plus. Faptul că fac parte din juriul MasterChef este ca un vis secret care a devenit realitate. Este o onoare pentru mine sa fac parte din juriul acestui show, cred ca la fel ar fi pentru orice Chef", a declarat Chef Joseph Hadad.

Chef Silviu Chelaru şi-a descoperit pasiunea pentru gătit încă de când era copil, a crezut întotdeauna în ea, a luptat, a muncit extrem de mult şi nimic nu l-a oprit să-şi transforme visul în realitate. Şi-a încercat rezistenţa şi talentul în show-uri culinare, a lucrat în domeniul gastronomic în ţară şi a plecat în Anglia, unde a gătit într-un restaurant cu o stea Michelin. El a revenit în România, unde a pus bazele unui restaurant cunoscut din Cluj-Napoca.

"Când alţi adolescenţi îşi doreau cu ardoare să-şi cumpere prima lor maşină scumpă, eu visam să pot avea propriul meu restaurant. Primele mele încercări de gătit au fost având-o pe mama mea drept exemplu. Nu ştiu cât de mândră era ea atunci de mine, însă ştiu sigur că acum este extrem de fericită că nu m-a descurajat nicio clipă. De atunci sunt într-o continuă relaţie cu focul, oalele şi tigăile. Acum fac parte din juriul MasterChef, iar acesta este cel mai bun şi palpitant lucru care mi se putea întâmpla în acest moment al vieţii.", a declarat Silviu Chelaru.

Jurat în competiţii naţionale şi internaţionale de vin şi îmbinând această expertiză cu oportunitatea de a mânca în restaurante premiate din toată lumea, Cosmin Tudoran intră în show-ul MasterChef cu o perspectivă complet nouă.

"Faptul că am fost artist mi-a dat ocazia să văd viaţa dintr-un alt unghi. Faptul că sunt expert de vinuri mi-a dat oportunitatea de a descoperi cât de fascinant poate fi să pui împreună vinul cu mâncarea delicioasă, în restaurante din lumea întreagă. Fiind parte din juriul MasterChef este ca o pânză nouă pentru un cunoscător de vinuri şi un hedonist al mâncării… şi încep să am piele de găină.", a declarat Tudoran.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.