Filmul horror „Annabelle 3”, regizat de Gary Dauberman, şi comedia „Yesterday”, de Danny Boyle, se numără între lungmetrajele care rulează de vineri în cinematografele româneşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noul film din universul „The Conjuring” reprezintă debutul regizoral al scenaristului Gary Dauberman, care a semnat filme ca „The Nun”, „It” şi „Annabelle”.

Hotărâţi să o împiedice pe Annabelle să mai provoace teroare vreodată, Ed şi Lorraine Warren se grăbesc să o aducă în camera sigilată de artefacte supranaturale din propria lor casă si să o închidă într-o cutie sfinţită. Însă într-o noapte nefastă, păpuşa trezeşte celelalte spirite malefice din încăpere care încep să o bântuie pe fiica de 10 ani a lor şi pe prietenele acesteia.

Din distribuţie fac parte Patrick Wilson, Mckenna Grace, Vera Farmiga, Madison Iseman şi Katie Sarife.

Comedia rock „Yesterday” a lui Danny Boyle, cu Lily James, Kate McKinnon, James Corden şi Ed Sheeran în distribuţie, a avut premiera mondială la festivalul Tribeca de anul acesta.

Filmul, după un scenariu al lui Richard Curtis, îl are în rol principal pe Himesh Patel, cunoscut din „Eastenders”, care joacă rolul unui cântăreţ ce face eforturi de a se afirma într-un oraş mic din Anglia. În ciuda sprijinului primit din partea prietenei din copilărie, visurile lui se destramă uşor, uşor. După un accident ciudat, el se trezeşte şi descoperă că este singurul om care îşi aminteşte de existenţa The Beatles.  

Documentarul „Le ninfee di Monet - Un incantesimo di acqua e luce”, regizat de Giovani Trilo, rulează la Happy Cinema din Liberty Mall. Filmul spune povestea pictorului impresionist Claude Monet, pornind de la tablourile din colecţiile muzeelor Marmottan - Claude Monet, D'Orsay, Musée de l'Orangerie şi al Impresionismului.

Comedia de acţiune „Stuber: Detectiv de nevoie”, regizată de Michael Dowse, cu Karen Gillan, Dave Bautista, Natalie Morales şi Kumail Nanjiani în distribuţie, este o altă premieră a weekendului.

„Vox Lux”, filmat pe peliculă de 35 mm, este al doilea lungmetraj al lui Brady Corbet, care a debutat cu „The Childhood of a Leader” (2015). În rol principal, Natalie Portman.

Celeste are 13 ani. În urma unei tragedii petrecute în 1999 la şcoala ei, adolescenta îşi omagiază colegii cântând la slujba de înmormântare. De aici începe tranformarea ei într-un star pop cu ajutorul surorii sale care compune (Stacy Martin) şi a managerului ei (Jude Law). Evoluţia lui Celeste către faimă şi pierderea inocenţei coincid cu un atac terorist asupra naţiunii, ridicând-o pe tânăra cantăreaţă la un nou grad de celebritate: simbol american şi superstar global.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.