Fostul internaţional englez Peter Crouch, în vârstă de 38 de ani, şi-a anunţat retragerea din activitatea de fotbalist.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“După multe discuţii în această vară, am decis să mă retrag din fotbal! Sportul nostru minunat şi-a dat totul. Le sunt recunoscător tuturor celor care m-au ajutat să ajung acolo şi să stau acolo atât de mult timp”, a notat Crouch pe Twitter. “Dacă mi-aţi fi spus la 17 ani că voi juca la Cupe Mondial, voi ajunge într-o finală de Liga Campionilor, voi câştiga Cupa Angliei şi voi ajunge la 100 de goluri în Premier League v-aş fi evitat cu orice preţ. A fost un vis devenit realitate”, a adăugat el.

Peter Crouch, ultima dată component al echipei Burnley, a mai evoluat de-a lungul carierei la Tottenham, Queens Park Rangers, Portsmouth, Aston Villa, Norwich City, Southampton, Liverpool şi Stoke City. Cu Liverpool, a câştigat Cupa Angliei în 2006, Supercupa Angliei în 2006, şi a ajuns în finala LC în 2007. Crouch a jucat în 468 de meciuri din Premier League şi a marcat 108 goluri.  

Pentru naţionala Angliei, Crouch a jucat în 42 de meciuri, în perioada 2005-2020, şi a înscris 22 de goluri. Atacantul a participat la ediţiile din 2006 şi  din 2010 ale Cupei Mondiale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.