Cineastul britanic Dexter Fletcher, cunoscut pentru „Eddie the Eagle” şi „Rocketman”, va regiza următorul film din franciza „Sherlock Holmes”, cu Robert Downey Jr. din nou protagonist.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fletcher preia stafeta de la Guy Ritchie, care a regizat „Sherlock Holmes” (2009) şi „Sherlock Holmes: A Game of Shadows” (2011). Ambele au avut succes de casă, generând încasări la nivel global de 524 de milioane de dolari, respectiv 545,4 milioane de dolari.

Cel de-al treilea film din seria Warner Bros. este plănuit să ajungă în cinematografe pe 21 decembrie 2021.

Robert Downey Jr. va reveni în rolul detectivului britanic, iar Jude Law îl va portretiza pe ajutorul lui, Dr. Watson.

Chris Brancato a scris scenariul, iar Susan Downey, Joel Silver şi Lionel Wigram vor fi producătorii lungmetrajului.

Filmul va fi o coproducţie Warner Bros. - Village Roadshow.

Fletcher, care a preluat îndatoririle de regizor pentru „Bohemian Rhapsody” după ce Bryan Singer a fost concediat în faza de producţie, a semnat cel mai recent „Rocketman”, inspirat de viaţa muzicianului Elton John. 

Pentru debutul regizoral, „Wild Bill” (2011), a primit o nominalizare la premiile BAFTA şi a mai regizat adaptarea pentru marile ecrane a musicalului „Sunshine on Leith” (2013).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.