Reprezentativa Algeriei s-a calificat, joi, în semifinalele Cupei Africii pe Naţiuni, trecând în sferturi de Coasta de Fildeş, scor 5-4 în urma loviturilor de departajare. Tot joi, a acces în penultimul act Tunisia, scor 3-0 cu Madagascar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Suez, s-a trecut la loviturile de departajare după ce la finalul prelungirilor scorul era 1-1 (Kodjia ’62 pentru ivorieni, Feghouli ’20 pentru Algeria). La loviturile de departajare, au marcat Bensebaini, Slimani, Delort şi Ounas pentru învingători, iar Coasta de Fildeş a înscris prin Kessie, Cornet şi Gradel. Au ratat Bony, Die (Coasta de Fildeş) şi Belaili (Algeria).

Potrivit presei franceze, câteva zeci de persoane care se numărau printe cei care sărbătoreau victoria Algeriei la CAN au devastat magazine de motociclete din apropiere de Champs-Elysees, boulevard pe care mii de persoane se bucurau de calificarea în semifinalele CAN. Fanii au spart vitrinele şi chiar au furat accesorii şi motociclete din magazine înainte de intervenţia forţelor de ordine.

La Cairo, Tunisia s-a impus în faţa Madagascarului prin golurile înscrise de Sassi ’52, Msakni ’60 şi Sliti ‘90+3.

În semifinalele programate duminică, Tunisia va întâlni Senegal, iar Algeria va juca împotriva Nigeriei.

Deţinătoarea trofeului este Camerun, care în acest an a pierdut în optimi în faţa Nigeriei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.