Patruzeci şi şase de persoane cazate într-un motel la Winnipeg, în centrul Canadei, au fost spitalizate, între care 15 în stare critică, în urma unei intoxicări cu monoxid de carbon, au anunţat pompierii canadieni, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu pot să fac un prognostic” al evoluţiei stării sănătăţii acestor răniţi, a declarat marţi presei locale un purtător de cuvânt al pompierilor din Winnipeg.

Accidentul a avut loc marţi la un motel Super 8, în care se aflau  52 de clienţi atunci când a fost lansată alerta, a precizat el.

Salavatori au relevat un nivel de monoxi de carbon de 385 de părţi la milion, în contextul în care acest gaz inodor, care provine de la o combustie incompletă, este periculos de la un nivel de 10-20 de părţi la milion, precizează televiziunea publică CBC.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.