O fetiţă de patru ani din Cluj-Napoca a ajuns la spital, marţi seară, fiind conştientă, după ce a căzut de la etajul al treilea. Bunicii ar fi pus-o pe pervazul ferestrei, spre interior, rezemată de plasa pentru ţânţari care a cedat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Un echipaj de pompieri şi unul SMURD de terapie intensivă mobilă au intervenit pentru a gestiona o situaţie de urgenţă generată ca urmare a căderii de la înălţime a unei fetiţe (cca 4 ani) pe str Jiului din municipiul Cluj-Napoca”, a transmis, marţi seară, ISU Cluj.

Sursa citată a precizat că fetiţa a primit asistenţă medicală de urgenţă şi a fost transportată în stare de conştienţă la spital.

Fetiţa a căzut de la etajul al treilea pe pământ, iar la sosirea pompierilor era deja în apartament şi plângea.

Potrivit unor surse oficiale, fetiţa ar fi fost pusă de bunici pe pervazul ferestrei, pe interior, rezemată de plasa pentru ţânţari. Din păcate, plasa a cedat sub greutatea copilului, iar fetiţa a căzut.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.