Acţiunile iHunt, primul retailer online şi producător de telefoane mobile care se listează la Bursa de Valori Bucureşti (BVB), au intrat marţi la tranzacţionare pe piaţa AeRO a BVB, a anunţat compania.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compania şi-a început activitatea în 2015, cu doi angajaţi. La finalul anului trecut, compania avea 25 de angajaţi şi o cifră de afaceri de peste 24 milioane lei.

”iHunt technology Import Export Ploieşti, importator direct de telefoane mobile şi accesorii din China, şi-a inceput activitatea în anul 2015, cu doi angajaţi şi cu un capital social de 200 lei, pentru ca, la sfârşitul anului 2018, să ajungă la 25 de salariaţi, un capital social în valoare de 1,4 milioane lei şi o cifra de afaceri de peste 24 milioane lei”, arată un comunicat publicat pe site-ul bursei.

Obiectivul strategic al companiei este acela de a ajunge, într-un orizont de timp de doi ani, cel mai mare importator direct de telefoane mobile chinezeşti sub marcă proprie, prezente în portofoliile marilor operatori locali. Compania administrează magazinul online ihunt.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.