Analistul Eurosport Mats Wilander a declarat că Simona Halep ar trebui să profite acum de traseul favorabil avut la turneul de la Wimbledon şi să câştige al doilea ei grand slam.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Simona Halep arată foarte bine, este probabil la cel mai înalt nivel pe care l-am văzut la ea pe iarbă, ca să fiu sincer. Este un pic mai agresivă decât în trecut, serviciul este o armă mai bună. Zhang poate fi adversara ideală pe hârtie, dar, în acelaşi timp, Halep trebuie să câştige şi presiunea este pe ea. Halep ar urma să joace cu Muchova sau cu Svitolina şi ar trebui de asemenea să câştige. Probabil ea trebuie să ajungă în finală, ţinând cont de cum se prezintă tabloul pentru ea. Simona Halep nu va avea multe şanse să câştige turneul de la Wimbledon ţinând cont de modul în care joacă şi aceasta este una dintre ele. Acea presiune este mult mai mare decât la French Open, unde jocul ei este mult mai potrivit pe zgură şi ştie că cel mai probabil câştigă opt meciuri din zece. Este un tablou extraordinar pentru Simona şi ar putea avea o bună şansă să reuşească", a declarat Wilander. 

Simona Halep, locul 7 WTA, va evoilua, marţi, de la ora 15.00, Shuai Zhang (China), locul 50 WTA, în sferturile de finală ale turneului de la Wimbledon.

Învingătoarea din acest meci va da piept în semifinale cu câştigătoarea din partida Karolina Muchova (Cehia), locul 68 WTA -  Elina Svitolina (Ucraina), locul 8 WTA.

Calificarea în semifinale este recompensată la Wimbledon cu un premiu de 588.000 de lire sterline (654.000 de euro) şi cu 780 de puncte WTA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.