Un bărbat în vârstă de 52 de ani a fost prins de poliţiştii constănţeni, după ce şi-a înjunghiat mortal mama, în vârstă de 74 de ani. După comiterea faptei, bărbatul a încercat să fugă, fiind găsit rapid de către poliţişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, duminică după-amiază, poliţiştii din Medgidia au fost sesizaţi cu privire la faptul că într-o locuinţă din municipiu se află o persoană decedată.

“Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că este vorba despre o femeie în vârstă de 74 de ani, care ar fi decedat după ce ar fi fost înţepată cu un obiect ascuţit de către un bărbat, în vârstă de 52 de ani”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Anchetatorii spun că bărbatul este fiul victimei şi ar fi făcut acest gest după ce între ei a izbucnit o ceartă.

După comiterea faptei, bărbatul a încercat să fugă, fiind găsit rapid de poliţiştii din Medgidia.

El a fost dus la sediul poliţiei pentru audieri, anchetatorii urmând să stabilească cu exactitate cum s-a petrecut fapta.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.