Un jandarm din Suceava a fost rănit de un urs, sâmbătă seara, în timp ce se afla în misiune, iar pentru a-i salva viaţa colegul său l-a împuşcat pe animal. Jandarmul a fost transportat la spital, el fiind conştient şi în afara oricărui pericol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Jandarmeriei Suceava, sâmbătă seara un echipaj de la postul de jandarmi montani Broşteni patrula în zona Holda.

La un moment dat, jandarmii au ajuns la marginea localităţii, în zona unde se termină casele şi începe zona împădurită. Atunci ei au oprit maşina şi au început patrularea pe jos prin pădure.

La un moment dat, din pădure a sărit un urs şi l-a muşcat pe unul din jandarmi, l-a zgâriat pe umăr. Pentru a-i salva viaţa colegului, celălalt jandarm a folosit armamentul din dotare şi a împuşcat ursul.

Jandarmul rănit a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava, fiind stabil şi conştient, medicii spunând că se află în afara oricărui pericol.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.